Η φιλοσοφία μας

Λίγα λόγια για εμάς...

TSOUKKA
μαγειρείον

Είμαστε Ανοιχτά Δευτέρα έως Σάββατο, 11:00-17:00

Η Tsoukka είναι ένα σύγχρονο μαγειρείο και αποτελεί την απόλυτη πηγή εμπειρίας φαγητού η οποία είναι νόστιμη, πολύχρωμη και αποτελείται από εκλεκτά συστατικά κυρίως τοπικής προέλευσης.
Όλα τα πιάτα προετοιμάζονται στην κουζίνα του μαγειρείου μας με γαστρονομικές τεχνικές για να σας προσφέρουμε φρέσκο φαγητό στην καλύτερη εκδοχή του. Το μενού της ημέρας είναι εκτενές και αλλάζει σε καθημερινή βάση. Έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να ενθουσιάσει όλους τους γευστικούς σας κάλυκες.
Η Tsoukka είναι η σύγχρονη ελληνική επιλογή φαγητού η οποία κυρίως απαντάει στις γευστικές επιλογές του Έλληνα και της καθημερινότητάς του. Συνδυάζει την ελληνική και μεσογειακή κουζίνα ενίοτε με έθνικ πινελιές. Στόχος μας είναι το υγιεινό μαγειρευτό φαγητό. Επίσης, πιστεύουμε πως το να τρως υγιεινά σε καθημερινή βάση και με ευχαρίστηση, σίγουρα έχει ως αποτέλεσμα να ζεις μια ευτυχισμένη ζωή.
Θέλουμε να φέρουμε τις χαρακτηριστικές μας γευστικές εμπειρίες στην καρδιά του σπιτιού σας και να σας κάνουμε να αισθανθείτε την αφοσίωση μας για το καλό φαγητό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ
Tsoukka logo
Tsoukka
Tsoukka interior
Tsoukka logo
Tsoukka food booth
Tsoukka card

Φρέσκα Υλικά

Ελληνικά & Υγιεινά

Όλο και περισσότερα άτομα συνδέονται με τη φιλοσοφία της κουζίνας μας. Η Ελληνική γαστρονομία φημίζεται για τις παραδοσιακές της συνταγές και τις ευεργετικές της ιδιότητες για το σώμα μας, καθιστώντας την πρωταγωνιστή μιλώντας για υγιεινή διατροφή καθημερινά!

Σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να απολαύσετε ένα σπιτικό και υγιεινό γεύμα, τώρα και με γρήγορη παραγγελία Online μέσα από την Ιστοσελίδα μας και τα Apps για TAKEAWAY!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ
Ο Σεφ μας!

ΛΑΖΑΡΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ο Σεφ και συν-ιδιοκτήτης του μαγειρείου με 23 χρόνια εμπειρίας συνεχίζει την φιλοσοφία του πατέρα Μανώλη Παπανικολάου με σεβασμό στον πελάτη, στις πρώτες ύλες και στο μεράκι του για το καλό μαγείρεμα. Επιμελείται καθημερινά και με συνέπεια το μενού στην Tsoukka μαζί με την ομάδα του. Η ομάδα αυτή περιλαμβάνει τον χρόνια συνεργάτη Νίκο Κοντό, ο οποίος έχει αναλάβει πλέον και την εποπτεία του καταστήματος. Ο Λάζαρος Παπανικολάου έχει ειδίκευση στην Ελληνική κουζίνα και στα ελληνικά και σιροπιαστά γλυκά. Συνεργάζεται απευθείας με ανθρώπους που φέρνουν κάθε πρωί τα πιο φρέσκα προϊόντα τους.

Στην Tsoukka θα βρείτε όλες τις γευστικές προτάσεις που έχει ετοιμάσει για εσάς.

Τοποθεσία

Το Tsoukka μαγειρείον τοποθετείται γεωγραφικά στην Λεωφόρο Ρόδου Λίνδου και συγκεκριμένα βρίσκεται σε μια όμορφη τοποθεσία, στον Πλάτανο στο Φαληράκι. Η ιστορία λέει πως αυτό ήταν ένα κομβικό μέρος καθώς αποτελούσε σημείο συνάντησης για τους κατοίκους του Φαληρακίου και για τις εξορμήσεις τους στα γύρω χωριά.