ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΙΝ ΕΡΘΩ ΣΤΗΝ TSOUKKA;

Πρέπει να γνωρίζετε πως η Tsoukka είναι ένα self-service μαγειρείο. Για εμάς αυτή η διαδικασία είναι μια εξαιρετική επιλογή διότι σκοπός μας είναι ο πελάτης που βρίσκεται σε μία έντονη καθημερινότητα και γρήγορους ρυθμούς ζωής να μπορεί να δει όλες τις επιλογές που δημιουργούμε για αυτόν καθημερινά και να γευματίσει σε ένα όμορφο περιβάλλον.

ΔΕΧΕΣΤΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ;

Δεν δεχόμαστε κρατήσεις στο μαγειρείο μας.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟ EVENT/PARTY ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΧΩΡΟ;

Όχι! Η φιλοσοφία του μαγαζιού δεν επιτρέπει τέτοιου είδους συγκεντρώσεις. Ωστόσο, δύναται να ετοιμάσουμε μεγαλύτερες ποσότητες γευμάτων (κατόπιν συνεννόησης και ειδικής προετοιμασίας) από ότι συνηθίζουμε ώστε να σας τα παραδώσουμε στον χώρο σας ή να τα παραλάβετε από το κατάστημα μια συγκεκριμένη ημέρα και ώρα. Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας στην στήλη ‘Επικοινωνία’ θέτοντας το αίτημά σας κι εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΟΠΩΣ VEGAN, VEGETERIAN Ή ΠΙΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΓΛΟΥΤΕΝΗ;

Ναι, το μενού μας διαμορφώνεται συνεχώς καθώς καθημερινά μπορείτε να βρείτε νέες γευστικές επιλογές όπου περιλαμβάνονται αρκετές τέτοιου είδους προτιμήσεις. Υπάρχουν ειδικά σύμβολα για αυτό τον σκοπό στο μενού, στον τίτλο κάθε προϊόντος.

ΤΟ CONCEPT ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΙΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ;

Ναι! Η ανακύκλωση μας ενδιαφέρει όλο και περισσότερο και περιλαμβάνεται στην φιλοσοφία αυτού του καταστήματος. Συγκεκριμένα, να σας ενημερώσουμε πως τα μαχαιροπίρουνα είναι βιοδιασπώμενα. Οι χαρτοπετσέτες και οι σακούλες είναι κατασκευασμένες από ανακυκλώσιμο υλικό και τα ποτήρια είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Τα πιάτα για τις σαλάτες είναι βιοδιασπώμενα και κομποστοποιήσιμα τα οποία φτιάχνονται από ζαχαροκάλαμο. Το ζαχαροκάλαμο είναι ένα πλήρως βιοδιασπώμενο και κομποστοποιήσιμο υλικό. Είναι μία φιλική λύση προς το περιβάλλον. Τα λάδια πηγαίνουν σε εταιρείες ανακύκλωσης.